Specialist på installation,  service och underhåll av robotgräsklipparna
Husqvarna Automower och Stiga Autoclip

Telefon036-336 66 33

Priser på våra vanligaste tjänster

Knivbyte
inklusive material

Husqvarna Automower  295:-
Stiga Autoclip 595:-

Beroende på hur stor areal som klipparen har att bearbeta så räcker det normalt med ett knivbyte i mitten av säsongen för Automower. Stiga Autoclip har vändbar kniv och behöver därför inte bytas lika ofta. Priset gäller vid inlämning av klipparen till vår verkstad i Jönköping.

Knivbyte/vinterförvaring med hämtning/leverans

Husqvarna Automower 1 995:-
Stiga Autoclip 2 295:-

Kontakta oss så hämtar vi upp din klippare, rengör och servar den innan den får gå i vinteride hos oss. Innan leverans inför nästa säsong förser vi din Automower med en ny kniv och testar att allt fungerar. Upphämtning och utsättning ingår i priset.

Knivbyte/vinterförvaring . Lämna och hämta själv.

Husqvarna Automower 1695:-
Stiga Autoclip 1 995:-

Du kan självklart lämna in och hämta upp din klippare själv. På vår verkstad rengör och servar vi din robotklippare samt byter kniv innan vinterförvaret hos oss. Vi meddelar när din nyservade och klippare är klar för upphämtning eller på överenskommet datum.

Kantklippning i samband med knivbyte

795:-

I samband med knivbyte under säsongen kan vi även erbjuda kantklippning runt föremål och intill socklar inom den gräsyta som robotgräsklipparen är installerad för att klippa. Resor till de orter vi servar ingår i priset.
Se ortslista här.

Nyinstallation och programmering på plats

3 995:-

Vi fräser ner begränsningskablar i marken med ett specialverktyg. Det är begränsningskabeln som styr klipparens arbetsyta. Därefter programmerar vi din Husqvarna Automower eller Stiga Autoclip och provkör så att klippning och laddning fungerar.


Vi är specialister på Husqvarna Automower

Med service och underhåll är din Husqvarna Automower redo för en lång säsong på gräsmattan

Robotgräsklipparen Husqvarna Automower rullar på allt fler svenska gräsmattor efter introduktionen av de den första modellen 1995. Vi har flerårig erfarenhet av de utmaningar en villaträdgård kan erbjuda. De allra flesta hindren går att lösa och våra kunders belöningen är en frodig och perfekt klippt gräsmatta hela säsongen.
   Maskinen laddar förvisso sig själv, men för annat underhåll som rengöring, reparationer och knivbyten krävs mänsklig handpåläggning. Det finns också ställen, exempelvis  intill socklar och träd där klipparen fysiskt inte kommer åt och som därför kräver en manuell kantklippning. Vi utför såväl noggrant underhåll av klipparen som kantklippning när ni önskar.
  När det är dags för din robotgräsklippare att gå i vinteride så kontakta oss, gärna  i god tid, så hämtar vi upp din klippare, servar och vinterförvarar tills det är dags att släppa ut den på grönbete till våren. 

Vi är återförsäljare av Stiga Autoclip och produktserien 48V PowerPack.

Några fördelar med Stiga Autoclip:
USP Regnsensor, Borstlösa motorer (mindre slitage)Rostfri  stålkniv på Stiga. behöver aldrig bytas. BlueTooth gör att man kan programmera via telefon. Intelligent klippning ( Känner om gräset är klippt). Gyroskopteknik ger hög precision i trånga passager ned till 70 cm.
Tomtarealer över 1500m2 Begär offert.
Vi är auktoriserad servicegivare för hela Stigas sortiment.

Kort om Ströms Service & Underhåll AB

Vi har specialicerat oss på service och underhåll av robotgräsklipparna Stiga Autoclip och Husqvarna Automower. Vi utför därtill ett antal kringtjänster som vinterförvaring av klipparen och ansning av kantgräs och svåråtkomliga ytor.

Kontakta oss / Information

Hemstigen 12  |  553 38 Jönköping
Telefon 036-336 66 33 |   info@stromsservice.se

Om Cookies | Sitemap

Öppettider

Vi har öppet alla vardagar 08:00-17:00
Lördag - Söndag stängt
Under april-september bemannas vår serviceverkstad sporadiskt. Ring  innan besök.